COPY ▪️ AUDIO ▪️ VOICE-OVER ▪️ OVER MIJ ▪️ CONTACT

OVER MIJ

Mijn eerste stappen op de arbeidsmarkt zette ik in diverse sales-functies binnen detailhandel en horeca, actief als ook in een leidinggevende rol. Ook was ik in de Benelux werkzaam als marketeer. Zo bouwde ik aan verschillende ATL- en BTL-campagnes voor verschillende FMCG-merken.

In 2008 ben ik van start gegaan met Creaex dat als adviesbureau verschillende klanten en startups heeft geholpen zichzelf op de marketingkaart te zetten. Ondertussen verrichte ik hand- en spandiensten bij een aantal mediabedrijven in Hilversum en Naarden.

Naast de activiteiten met Creaex heb ik verschillende mediafuncties bekleedt, waaronder die van programmamaker, programmaleider en omroepvoorzitter. Als auteur verschenen een drietal boeken, waarbij 800x Top 40 Nummer 1-hits in 2021 is uitgegeven.

Vandaag de dag ben ik vooral voor de Stichting Nederlandse Top 40 aan de slag op een breed scala van projecten. Deze zijn zeer divers en variëren van werkzaamheden op het vlak van pers en public relations tot communicatie richting handel en consument.