COPY ▪️ AUDIO ▪️ VOICE-OVER ▪️ OVER MIJ ▪️ CONTACT

Voice-over

De kans bestaat dat je mijn stem al eens bent tegengekomen. In een commercial, in een videoproductie of als onderdeel van een jingle. Vanuit mijn thuisstudio kan ik binnen no-time een tekst voor je inspreken. Daarna is het aan jou om te kiezen of je deze tekst wilt laten produceren of als ruwe tekst ontvangt.

Natuurlijk zijn er talloze doeleinden te bedenken waar je een stem voor nodig hebt. Iedere richting verdient zijn eigen aandacht.

  1. Informatie overbrengen: Voice-overs worden vaak gebruikt om belangrijke informatie te verstrekken, zoals uitleg bij documentaires, instructies in educatieve video’s, of productdetails in reclamespots.
  2. Verhalende elementen toevoegen: In films, animaties of audioboeken kan een voice-over worden gebruikt om het verhaal te vertellen, karakters te introduceren of de kijker/luisteraar te begeleiden door de plot.
  3. Reclame en marketing: Voice-overs spelen een cruciale rol in reclame-uitingen, waar ze producten of diensten aanprijzen en de merkboodschap overbrengen. Een overtuigende stem kan de effectiviteit van een reclamespot vergroten.
  4. Audioboeken en podcasts: Voice-overs worden vaak ingezet om boeken of artikelen voor te lezen in de vorm van audioboeken. Ze kunnen ook worden gebruikt om podcasts te presenteren of te introduceren.
  5. Personages in animatie en videogames: In animatiefilms, tekenfilms en videogames voorziet een voice-over de personages van gesproken tekst, waardoor ze tot leven komen en diepgang krijgen.
  6. Documentaires en educatieve content: Voice-overs zijn gebruikelijk in documentaires en educatieve video’s om complexe onderwerpen toe te lichten of historische gebeurtenissen te beschrijven.
  7. Televisie- en radioprogramma’s: Voice-overs kunnen worden gebruikt voor aankondigingen, programma-introducties en om programma’s te verbinden.

STEMDEMO

Natuurlijk laat ik je graag wat fragmenten horen. Geen garantie voor hoe jouw product moet klinken want daarbij letten we natuurlijk op de juiste tone-of-voice, kracht en snelheid.